Maxmo bestaat 10 jaar

Ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan was er een mooi feest. Als optredende artiest was Lucas Hamming er die we hebben weten te strikken via de Serious Request actie van radio 3FM. In het bijgaande linkje kunt u een stukje optreden zien maar ook een telefoongesprek van Lucas tijdens zijn optreden. 3FM belde hem om te vragen hoe het optreden ging. Lucas, onze gasten en wijzelf wisten de radiomakers ervan te overtuigen dat het dak eraf was gegaan tijdens dit bevlogen huiskamer concert.

Subsidie voor Agridrone en innovaties in het Vechtdal

Om u een indruk te geven van de subsidie aanvragen die door maXmo gedaan worden, hieronder twee voorbeelden van geslaagde samenwerkingsverbanden welke maXmo begeleidt en aangevraagd heeft in de afgelopen maanden.   De EU, Gelderland en Overijssel investeren samen in innovaties in Oost-Nederland.

maXmo groeit uit haar jasje

maXmo is een flexibel bedrijf met medewerkers op diverse locaties. Afgezien van thuiswerken komen onze medewerkers ook regelmatig bij de klant op de werkvloer om een goed contact mogelijk te maken. Wij willen weten wat er bij u speelt zodat we ons werk optimaal kunnen uitvoeren. Bij ons speelt er iets anders: maXmo groeit uit haar jasje. De twee vergaderruimtes onder ons huis voldoen niet altijd meer. We zijn opzoek gegaan naar andere mogelijkheden voor wonen en werken.

Regelgeving

Regelgeving. Bij maXmo zijn we ervan doordrongen en werken ermee. U scrollt al bijna door bij het lezen van dat ene woord. Te saai, te lastig, te complex, teveel tijdrovend, te, te, te…en eigenlijk zijn we het met u eens. Regelgeving in subsidieland is vaak een complexe zaak die soms aan willekeur overgeleverd lijkt. Maar het is ons vak.

maXmo in de muziek

Zondagmiddag 14 juni 2015.  Een dag met een zonnetje, de bbq aangestoken en een wijntje geschonken. maXmo bood in december mee op de veiling van Serious Request waar het actie onderwerp dit keer was om vrouwen en meisjes in conflictgebieden te helpen beschermen tegen seksueel geweld. Het resultaat van die actie was bemoedigend en leverde rond de twaalf miljoen euro op. Wij leverden onze bijdrage hieraan en haalden met de veiling een huisconcert van Bade binnen (www.bademusic.

Luisteren is soms geld waard

  50 miljoen Euro om innovatie bij mkb te stimuleren   Het Rijk en de provincies steunen vanaf 19 mei met ruim 50 miljoen euro innovatie binnen mkb-bedrijven in topsectoren. Amandus Lundqvist, oud-bestuursvoorzitter van IBM en TU Eindhoven en boegbeeld van de topsector High Tech Systemen en Materialen: “Het is gelukt om de landelijke en regionale regelingen verder te stroomlijnen.

Subsidiemedewerker met WBSO ervaring

maXmo zoekt een subsidie medewerker met WBSO ervaring:• Minimaal 32 uur beschikbaar • Minimaal HBO niveau met aantoonbare kennis van het maken van WBSO aanvragen en dossieropbouw  • Werkzaamheden  o WBSO aanvragen maken voor met name maakindustrie en ICT o WBSO dossiers opbouwen o Urenadministratie voeren in Excel o Andere subsidies aanvragen en administratie voeren  • kwaliteiten o Passend in het team o Gedreven o Proactief (ontzorgend voor de klant) o Werken met Excel    Als u aan deze eisen voldoet en interesse hebt kunt u reageren per mail via janeikelenboom@maxmo.

Google investeringsfonds

Investeringsfonds Google Ventures komt naar Europa Google Ventures krijgt een Europese tak. Google Ventures is een investeringsfonds dat startkapitaal verstrekt aan technostarters. De Europese vestiging van het fonds komt in Londen en krijgt een startkapitaal van ruim € 70 miljoen.

Asbest eraf, zonnepanelen erop.

Vijf provincies verruimen regeling 'Asbest eraf, zonnepanelen erop' Ook de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen en Noord-Brabant verruimen en verlengen de huidige stimuleringsmaatregel in het kader van het convenant 'Asbest eraf, zonnepanelen erop'.

MBO Investeringsfonds

  Er blijkt veel belangstelling van bedrijven te zijn voor investeringen in het mbo. Zo'n zeventig mbo-scholen en bedrijven hebben zich inmiddels aangemeld voor de Regeling regionaal investeringsfonds mbo (RIMBO), zo meldt de Nationale Onderwijsgids. Minister Bussemaker (OCW) is blij met deze grote belangstelling. Het investeringsfonds is een onderdeel van het Techniekpact dat vorig jaar door de minister is aangekondigd.

Contact

Voor vragen of meer info kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon nummer: 06-539 351 37

Wat ons bezighoudt

Hoe MAXimaliseren wij uw MOgelijkheden?

Clustervorming: Samenwerken binnen clusters voor innovatie..wie zijn nou de best mogelijke kandidaten? En wat maakt ze de beste?