Passie op het Platteland

06 november 2012

Voert u een project uit met subsidie vanuit het Plattelandsontwikkelingsprogramma 2007-2013 (POP2)?  In het voorjaar van 2013 worden voor de tweede keer de Passie Op het Platteland-prijzen (POP-prijzen) uitgereikt. Deze prijs is voor succesvolle, inspirerende, bijzondere of innovatieve projecten op het platteland.  

U kunt denken aan projecten die u uitvoert met de subsidie Jonge landbouwers, Samenwerking bij innovatieprojecten, Demonstratieprojecten of Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen. Is uw project een goed voorbeeld? U kunt uw project tot 15 december 2012 aanmelden. In vier categorieën maken de genomineerden kans op € 2.000. De publiekswinnaar krijgt € 1.000.

Hoe project aanmelden

U kunt uw project aanmelden via de website www.passieophetplatteland.nl . Hier leest u ook alles over de spelregels. Uit alle aanmeldingen worden maximaal twaalf projecten genomineerd als ‘beste project’. Deze projecten maken daarmee kans op de jury- en de publieksprijs. Een professioneel bureau maakt een wervend presentatiefilmpje van uw project. Deze wordt dan gebruikt bij de publieksprijsverkiezing via internet en bij de jurybeoordeling.

(bron: DRloket)

Contact

Voor vragen of meer info kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon nummer: 06-539 351 37

Wat ons bezighoudt

Hoe MAXimaliseren wij uw MOgelijkheden?

Clustervorming: Samenwerken binnen clusters voor innovatie..wie zijn nou de best mogelijke kandidaten? En wat maakt ze de beste?