Over maXmo

maXmo is een financieel adviesbureau met veel ervaring in het aanvragen van Europese subsidies. Wij beschikken over een bijzondere expertise in regionale, nationale en Europese regelgeving. Van het begin van het project tot het eind, van de aanvraag tot de administratieve werkzaamheden na de beschikking, ondersteunt én begeleidt maXmo u.

Wij managen de projectontwikkeling, zoeken naar financiële middelen en voeren de financiële administratie. Om uw strategieën en ideeën te realiseren, inventariseren we mogelijke koppelingen met bestaande subsidieregelingen, borgstellingen, kredietverstrekking en fiscale mogelijkheden. Ook gaan we, samen met u, na op welke manier er sterke samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan met partners die waardevolle toevoegingen kunnen zijn aan het project.

Bij het aanvragen van financiering laat maXmo uw wensen zoveel mogelijk aansluiten bij de regelgeving. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld bij het vervolmaken van uw consortium of wij schrijven samen met u een businessplan. Uiteraard zorgen we voor de schriftelijke vastlegging van uw plannen om de financieringsaanvraag zo kansrijk mogelijk te laten zijn.

Hebt u een beschikking verkregen, dan helpt maXmo u met de opzet en het onderhoud van een goede projectadministratie waarbij risicobeheersing een centrale rol speelt.

Neem contact op

Adviseren over subsidies, kredieten, private investeringen en fiscale regelingen

U wilt weten wat maXmo voor u kan betekenen? Dan gaan we graag met u om de tafel! Tijdens een eerste en geheel vrijblijvend gesprek luisteren wij naar uw ideeën en strategieën. Op basis van de informatie uit dit gesprek maken wij een scan van de financieringsmogelijkheden en leggen deze aan u voor. Vervolgens kijken we hoe we handen en voeten kunnen geven aan een verdere samenwerking.

 

maXmo werkt vooral pragmatisch. Dit betekent dat we u op de werkvloer ter zijde staan en fungeren als sparringpartner. Uiteraard houden wij de termijnen en regelgeving nauwlettend in de gaten.

 

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Maak dan een afspraak met maXmo.

Wat ons bezighoudt

Hoe MAXimaliseren wij uw MOgelijkheden?

Clustervorming: Samenwerken binnen clusters voor innovatie..wie zijn nou de best mogelijke kandidaten? En wat maakt ze de beste?

Contact

Voor vragen of meer info kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon nummer: 06-539 351 37