Voeren van projectadministratie

Als de aanvraag wordt goedgekeurd ontvangt u een beschikking en moet het project worden geadministreerd. In deze fase richt maXmo zich op het minimaliseren van de risico’s voor u. Als de projectadministratie namelijk niet voldoet aan de door de subsidie- of kredietverstrekker gestelde eisen, kunt u voor nare verrassingen komen te staan. Een goede samenwerking met u en de subsidieverstrekker is in deze fase essentieel. Zo kunnen wij interpretaties al in een vroeg stadium op elkaar afstemmen.

 

maXmo werkt altijd volgens de beschrijving van de Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC). De AO/IC beschrijft de interne werkwijze en legt tevens de werkwijze met de externe partijen vast. Op de werkvloer werken wij volgens vaste formats en checklists die staan beschreven in de AO/IC en die worden goedgekeurd door de accountant en de subsidieverstrekker. maXmo fungeert in deze fase als middelpunt van de subsidieaanvrager, de subsidieverstrekker en de accountant.Contact

Voor vragen of meer info kunt u contact met ons opnemen.
Telefoon nummer: 06-539 351 37

Wat ons bezighoudt

Hoe MAXimaliseren wij uw MOgelijkheden?

Clustervorming: Samenwerken binnen clusters voor innovatie..wie zijn nou de best mogelijke kandidaten? En wat maakt ze de beste?